صفحه ی اصلی / اخبار / طرز تهیه دسر گرم پاییزی در خانه
دسر گرم پاییز دسر پاییزی در روزهای سر پاییز و زمستان خوردن دسر های گرم و خوشمزه بسیار لذت بخش می باشد حال اگر آن را خودتان درست کنید ذوق و سلیقه ی خود را می توانید به خانوایتان نشان دهید. ما در این نوشته چند نوع دسر پاییزی گرم و خوشمزه را برای شما آموزش داده ایم که در ادامه مشاهده می کنید. ………………………………………………………………………………………………. رنگینک خرما و گردو رنگینک یک خوراکی جنوبی و دسری با طبع گرم هست که به خاطر ترکیب خرما و گردو در کنار هم خیلی مقوی است. مواد لازم مواد اولیه تهیه رنگینک آرد 2 پیمانه کره 200 الی 250 گرم پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری پودر هل 1/2 قاشق چای‌خوری خرما به مقدار لازم (با توجه به اندازه ظرف) گردو به مقدار لازم پودر نارگیل یا پسته به مقدار لازم (برای تزیین) دسر پاییزی ابتدا کره رو داخل ماهی‌ تابه می‌ریزیم و اجازه می‌دیم تا با حرارت ملایم آب شود. بعد از شستن خرما هسته ی آن را درآورده و درون آنها مغز گردو بگذارید خرما ها را درون ظرفی که انتخاب کرده اید بچینید. سپس آرد و روغن را طوری تفت بدهید که کاملاً طلایی شود و بعد که کمی خنک شد نصف آن را روی خرماها بریزید وکمی پودرق..

طرز تهیه دسر گرم پاییزی در خانه

دسر گرم پاییز

دسر پاییزی

دسر پاییزی

در روزهای سر پاییز و زمستان خوردن دسر های گرم و خوشمزه بسیار لذت بخش می باشد حال اگر آن را خودتان درست کنید ذوق و سلیقه ی خود را می توانید به خانوایتان نشان دهید. ما در این نوشته چند نوع دسر پاییزی گرم و خوشمزه را برای شما آموزش داده ایم که در ادامه مشاهده می کنید.

……………………………………………………………………………………………….

رنگینک خرما و گردو

رنگینک یک خوراکی جنوبی و دسری با طبع گرم هست که به خاطر ترکیب خرما و گردو در کنار هم خیلی مقوی است.

مواد لازم
مواد اولیه تهیه رنگینک آرد ۲ پیمانه
کره ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم
پودر دارچین ۱ قاشق مرباخوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
خرما به مقدار لازم (با توجه به اندازه ظرف)
گردو به مقدار لازم
پودر نارگیل یا پسته به مقدار لازم (برای تزیین)

دسر پاییزی

دسر پاییزی

ابتدا کره رو داخل ماهی‌ تابه می‌ریزیم و اجازه می‌دیم تا با حرارت ملایم آب شود. بعد از شستن خرما هسته ی آن را درآورده و درون آنها مغز گردو بگذارید خرما ها را درون ظرفی که انتخاب کرده اید بچینید. سپس آرد و روغن را طوری تفت بدهید که کاملاً طلایی شود و بعد که کمی خنک شد نصف آن را روی خرماها بریزید وکمی پودرقند روی آن بپاشید و دوباره یک ردیف خرمای آماده شده را روی آن چیده و بقیه آرد سرخ شده را روی خرماها ریخته و باقیمانده پودر قند را روی آن بپاشید در انتها روی مواد دارچین و مغزیجات بپاشید. شما می توانید انواع دسر خوشمزه در خانه درست کنید که هم مقوی می باشند و هم سالم

………………………………………………………………………………………………………

دسر پاییزی

دسر پاییزی

کیک سیب داغ

برای تهیه کیک سیب داغ باید مواد زیر را تهیه کنید.

مواد مورد نیاز:
یک سیب پوست‌کنده و مکعبی خردشده
نصف یا یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
یک پیمانه شیر سویا یا شیر بادام یا هر شیری که دوست دارید
یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت
عصاره وانیل
یک قاشق چای‌خوری زنجبیل رنده‌شده
کمی دارچین

دسر پاییزی

دسر پاییزی

طرز تهیه

سیب خردشده را با یک پیمانه شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید. ۱۰۰ گرم کره را آب کرده و یک پیمانه شکر، سه‌چهارم پیمانه آرد، دو قاشق چای‌خوری بکینگ پودر، یک قاشق چای‌خوری دارچین و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک را با هم مخلوط کنید. شیر و یک عدد تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده و مواد را به آن اضافه کنید و هم بزنید مواد را درون قالب کیک که قبلا چرب کرده اید بریزید و سیب هایی که قبلا آماده کرده بودید را روی خمیر ریخته و داخل فر بگذارید و بعد از مدت یک ساعت دسر شما امادهی میل کردن می شود.

……………………………………………………………………………………………………………………..

دسر پاییزی

دسر پاییزی

فوندانت شکلات

شکلات تلخ و شیرین۱۵۰ گرم
تخم مرغ:۳ عدد
شکر:یک پیمانه
آرد:یک چهارم پیمانه
کره:۵ قاشق غذاخوری
هل یا دارچین یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه شکلات فوندانت

ابتدا شکلات ها را خرد کرده و با کره روی دمای ملایم گذاشته تا آب شود و وانیل را به ان اضافه کنید.

سه عدد تخم مرغ را در کاسه شکسته و با همزن خوب هم بزنید سپس شکلات آب شده را اضافه کنید و در آخر آرد را به مواد افزوده و با هم مخلوط کنید.

بهتر است از قالب هاب کوچک برای این دسر خوشمزه استفاده کنید. قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید و برای ۱۲ دقیقه داخل فر با درجه حرارت ۱۹۵ سانتی گراد قرار دهید. دسر شما در مدت زمان کم امادهی سرو میشود و می تونید برای پذیرایی از مهمان و میان وعده برای کودکان خود درست کنید.

………………………………………………………………………………………………………..

دسر پاییزی

دسر پاییزی

کیک ردولوت به علاوه بر خوشمزه بودن ظاهر زیبایی هم دارد و برای پذیرایی و حتی کیک تولد هم می توان از آن استفاده کرد.

مواد لازم برای تهیه کیک رودلوت
آرد سفید قنادی ۲پیمانه
پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری
نمک۱/۲ قاشق چایخوری
رنگ ژله ای قرمز ۱ قاشق چایخوری
ماست کم چرب را با آب مخلوط کرده تا حالت مایع بگیرد.
کره ۱۲۰گرم
شکر۲۲۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱قاشق چایخوری

برای اینکه کیک خوب پف کند آرد، پودرکاکائو، نمک را باهم مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید. بعد رنگ راب ه دوغ اضافه نموده و مخلوط کنید . بعد کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و روشن گردد. بعد تخم مرغ ها و وانیل را به ترتیب اضافه کرده و هر بار خوب بزنید.
بهد آرد را به دوغ اضافه نموده و مخلوط کنید و هم زمان سرکه و جوش شیرین را هم به مواد اضافه کنید. قالب خود را چرب کرده و از کاغذ روغنی برای کف مواد استفاده کنید. مواد را روی قالب ریخته و درون فر بگذارید به مدت سی دقیقه با یک سیخ چوبی آن را تست کنید که پخته است یا نه اگر نپخته بود به مدت یک ربع دیگر هم بگذارید در فر بماند. کیک پخته شده را از وست به سه قسمت برش دهید .

دسر پاییزی

دسر پاییزی

برای درست کردن مایه پنیری برای لایه های کیک نیز دو بسته پنیر ماسکارپونه، دو بسته خامه صبحانه، دو سوم لیوان شیر سرد را با هم مخلوط و خوب بزنید. بعد دو پیمانه پودر قند و سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین که بنماری شده اضافه کرده و مخلوط کنید.

مواد به دست آمده را لابه لای کیک بریزید به صورت طبقه ای و کیک را درون یخچال گذاسته و بعد از مدت یک ساعت بیرون بیاورید و با چای میل کنید.

برای تزیین کیک می توانید روش مخملی کردن کیک استفاده کنید که ما برای شما در نوشتهی قبل اموزش داده ایم.

…………………………………………………………………………………….

دسر پاییزی

دسر پاییزی

پودینگ برنج و نارگیل

یک و نیم فنجان برنج پخته شده، ترجیحاً با دانه‌های متوسط
سه فنجان شیر نارگیل کم‌چرب
یک قاشق چای‌خوری وانیل
یک قاشق چای‌خوری هل
یک‌دوم فنجان نارگیل خرد شده بدون شکر
سه عدد تخم‌مرغ بزرگ
سه‌چهارم فنجان شکر

طرز تهیه پودینگ برنج و نارگیل
ابتدا فر خود را تا دمای ۱۷۷ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

یک و نیم فنجان یا ۳۰۰ گرم برنج پخته شده، آماده کنید. تخم‌مرغ‌ها و شیر نارگیل را در ظرف کیک‌پزی که از قبل روغن زده‌اید، بریزید و با همزن دستی هر دو را آن‌قدر هم بزنید تا زرده‌ها کاملاً مخلوط شوند. تا زمانی که تمام رگه‌های زرده تخم‌مرغ مخلوط شوند، به هم زدن ادامه دهید.
عصاره وانیل، هل و شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. اگر نارگیل تازه داشتید می توانید مقداری از آن را خورد کرده و به مواد اضافه کنید. برنج را که قبلا آماده کرده بودید به مواد اضافه کنید و هم بزنید. ظرفی که برای ریختن مواد و قرار دادن در فر انتخاب میکنید بزرگ باشد تا پودینگ هنگام پخت حجمش زیاد شده و از ظرف بیرون نریزد. مواد به دست آمده را در درون فر گذاشته به مدت چهل دقیقه تا آماده شود. شما می توانید به صورت گرم و یا خنک این دسر خوشمزه را میل کنید.

…………………………………………………………………………………..

کیک هات چاکلت

دسر محلبی خوشمزه

طرز تهیه پاستیل در خانه

کاستارد زعفرانی

آموزش تهیه دنت

کیک خیس شکلاتی

چیز کیک یخچالی

نوشته طرز تهیه دسر گرم پاییزی در خانه اولین بار در مجله اینترنتی آراس , اخبار , عکس , مدل , فناوری. پدیدار شد.

منبع

Check Also

مدل های لباس عروس ۲۰۲۲ لاکچری و جذاب

لباس عروس لباس عروس جذاب لباس عروس جذاب لباس عروس جذاب لباس عروس جذاب لباس …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *