صفحه ی اصلی / اخبار / طرز تهیه کروسان شکلاتی در خانه
کروسان شکلاتی کروسان شکلاتی نان شیرینی کروسان مخصوص فرانسه، اتریش، آرژانتین، و ایتالیا بوده که دستور پخت آن در طی سالها در بین کشورهای مختلف تغییرات زیادی کرده است. در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه کروسان شکلاتی در خانه را به نمایش گذاشته ایم. شما می توانید برای عصرانه و میان وعده این شیرینی خوشمزه را درست کنید و میل کنید. مواد لازم برای تهیه کروسان آرد 500 گرم آب 140 گرم شیر 140 گرم شکر 55 گرم کره 320 گرم خمیرمایه 11 گرم نمک 12 گرم تخم مرغ 1 عدد شکلات به مقدار لازم طرز تهیه کروسان ابتدا خمیر کروسان را درست می کنیم برای این کار اول آرد، آب، شیر، شکر، خمیرمایه، نمک و 40 گرم کره را در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوط می کنیم. خمیر را که خوب ورز دادید رویش را پوشانده و یک شب در یخچال بگذارید تا استراحت کند. برای تهیه ورقه کره، ابتدا کره را به قطعات کوچک تقسیم کنید و مقداری آرد روی آن بپاشید. این ترکیب را داخل یک ظرف مخلوط کنید. حالا درون یک کیسه فریزر ریخته و ان را صاف کنید و در فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود. خمیر را از یخچال بیرون آورده و با وردنه ان را صاف کنید تا ضخامت آن ح..

طرز تهیه کروسان شکلاتی در خانه

کروسان شکلاتی

کروسان شکلاتی

کروسان شکلاتی

نان شیرینی کروسان مخصوص فرانسه، اتریش، آرژانتین، و ایتالیا بوده که دستور پخت آن در طی سالها در بین کشورهای مختلف تغییرات زیادی کرده است. در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه کروسان شکلاتی در خانه را به نمایش گذاشته ایم. شما می توانید برای عصرانه و میان وعده این شیرینی خوشمزه را درست کنید و میل کنید.

مواد لازم برای تهیه کروسان

آرد ۵۰۰ گرم
آب ۱۴۰ گرم
شیر ۱۴۰ گرم
شکر ۵۵ گرم
کره ۳۲۰ گرم
خمیرمایه ۱۱ گرم
نمک ۱۲ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شکلات به مقدار لازم

طرز تهیه کروسان

ابتدا خمیر کروسان را درست می کنیم برای این کار اول آرد، آب، شیر، شکر، خمیرمایه، نمک و ۴۰ گرم کره را در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوط می کنیم. خمیر را که خوب ورز دادید رویش را پوشانده و یک شب در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

برای تهیه ورقه کره، ابتدا کره را به قطعات کوچک تقسیم کنید و مقداری آرد روی آن بپاشید. این ترکیب را داخل یک ظرف مخلوط کنید. حالا درون یک کیسه فریزر ریخته و ان را صاف کنید و در فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود.

خمیر را از یخچال بیرون آورده و با وردنه ان را صاف کنید تا ضخامت آن حدود ۱ تا ۱٫۵ سانتیمتر شود. سپس ورقه کره‌ای را از یخچال خارج کنید و در مرکز لایه خمیر قرار دهید. گوشه‌های خمیر را به شکل پاکت نامه روی کره بیاورید تا کره به طور کامل پوشانده شود. سپس خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.

این کار را دو سه بار انجام دهید تا کره به خورد خمیر برود. دوباره بعد از این کار خمیر را یک شب دیگر در یخچال نگهداری کنید.

خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه آن را صاف کنید تا نازک شود. خمیر را به شکل مثلث برش دهید و شکلات کاکائویی درن آن بگذارید و خمیر را قل دهید تا به شکا مورد نظر برسد.

کروسان شکلاتی

کروسان شکلاتی

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه داغ کنید. برای رومال می توانید زرده تخم‌مرغ را با کمی شیر و شکر مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرها بزنید. حالا سینی فر یا توستر را داخل دستگاه بگذارید و مدت بیست دقیقه زمان دهید تا کروسان شما طلایی شود.

یکی از مزیت های اینکه شما دسرها را در خانه درست می کنید این است که از سالم بودن مواد اطمینان دارید و هر وقت دوست داشتید می توانید آن را درست کنید. امیدواریم از این مطلب استفاده کرده باشید و مورد تایید شما قرار گرفته باشد.

کروسان شکلاتی

کروسان شکلاتی

………………………………………………………………………………………………………………………….

طرز تهیه کیک ویکتوریا

کیک خیس

دسر پاناکوتا

ساچر کیک

کیک یخچالی

دنت خانگی

طرز تهیه معجون بستنی

نوشته طرز تهیه کروسان شکلاتی در خانه اولین بار در مجله اینترنتی آراس , اخبار , عکس , مدل , فناوری. پدیدار شد.

منبع

Check Also

عکس نوشته تیکه دار برای استوری

عکس نوشته تیکه دار عکس نوشته تیکه دار در این مطلب عکس نوشته تیکه دار …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *